Güvenlik güçlerinin olaya çabucak müdahale ederken konuk takım koçu ve teknik ekip çalışanları soyunma odasına götürüldü. Yaşanan olaylarla ilgili olarak Türkiye Basketbol Federasyonu’nun ne ceza vereceği ise merak konusu oldu.

90. Yıl Spor Salonunda oynanan mücadelenin bitimine 4 saniye kala Elazığ İl Özel İdare hücumunun ardından Yalova ekibinin koçu Furkan Sağlık mola aldı. Averaj hesapları yapan başantrenörümüze karşılık bu kez Elazığ tarafı da mola aldı.

Mola sonrasında VİP maçın son hücumunu sayıyla sonuçlandırdı. Bitiş düdüğünün gelmesiyle birlikte Elazığ İl Özel İdare başantrenörü Mehmet Özkan ve kondisyoner Abdurrahman Murat Koruklu VİP bencine yönelerek Furkan Sağlık’ın üstüne yürüdü.

VİP başantrenörü Furkan Sağlık, son saniyede mola alan Elazığ başantrenörüne ‘bunun anlamı ne’ şeklinde cevap verdi. Elazığ koçu da Sağlık’a küfür etti. Ardından ortalık biranda gerildi. Polis ekiplerinin araya girmesiyle ortalık yatıştırılmaya çalışıldı. Güvenlik güçlerinin eşliğinde soyunma odasına götürülen Elazığ teknik ekibinin yanı sıra konuk takımdan bir sporcunun eşinin maçın gözlemciyle tartışması da dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilişim