Daha önce Bursa’da geçtiğimiz yıl ise Kütahya’da yapılan futbol turnuvasında boy gösteren hakemler bu kez hünerlerini Yalova’da gösterdiler.

2. Bölge Futbol Hakemleri Futbol Turnuvası’nda bu yıl Bursa, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale, Edirne, Kütahya ve Yalova illerinde görev yapan hakemler mücadele etti. İlk gün karşılaşmalarında normal süresi 1-1 biten müsabakada ev sahibi Yalova rakibi Balıkesir’i penaltı atışları sonunda 7-6 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Günün diğer maçlarında ise Kütahya ekibi, Bilecik takımını 3-0’la geçti. Eskişehir’li hakemlerin bulunduğu takım ise Çanakkale ekibine 2-1’lik skorla boyun eğerken, günün son maçında Edirne’yi 2-0 mağlup eden Bursa temsilcisi yarı finale yükseldi.

Yarı finalin ilk maçında ise ev sahibi takım Yalova, geçtiğimiz yıl bu organizasyonu düzenleyen Kütahya’yı golsüz eşitlikle sonuçlanan maçın ardından yine seri penaltı atışları sonrasında 6-5’lik skorla mağlup ederek adını finale yazdırdı. Yarı finalin diğer maçında ise Bursa ve Çanakkale takımları karşı karşıya gelirken, bu müsabakayı 2-1’lik skorla kazanan Çanakkale ekibi finalde Yalova’nın rakibi oldu.

 

Editör: TE Bilişim