Geçtiğimiz sezon oynadığı 21 maçta 40 gol atarak Yalova Süper Amatör ligi gol kralı olan 1996 doğumlu oyuncu, yeni sezonda 11 maça çıkarak 20 gol sevinci yaşamıştı.

Kariyerinde 33 BAL maçı ve 7 golü bulunan başarılı golcü Furkan Samet Seven sert şutları ve son vuruşlardaki ustalığı ile tanınıyor. Formasını giydiği takımlarda çalışkanlığı, oynadığı başarılı futbolu ve attığı golleri ile katkılar yapan Furkan Samet Seven, öncelikle hedefi şampiyonluk olan takımlarının tekliflerini değerlendirmek istediğini söyledi.

Yaşanan ayrılık sonrasında Negmar Tavşanlı Belediyespor,” Kulübümüz futbolcularından Furkan Samet Seven ile yollarımız ayırmış bulunmaktayız. Futbolcumuza 1.5 yıldır vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz. Bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Her iki taraf içinde hayırlı olsun diyoruz“ açıklaması yapıldı.

Başarılı oyuncu Furkan Samet Seven yaptığı açıklamada,” 1.5 yıldır emek verdigim evim gibi gördüğüm Negmar Tavşanlı Belediyespor’dan bugün itibariyle ayrıldım. Öncelikle Başkanlarım Mücahit Kaçar ve İsmail Oran’a anlayısları için teşekkür ederim. Sonrasında Serkan Özdemir, Muzaffer Arslan Gürses, Yaşar hocama ve büyük Tavşanlı halkına teşekkürler. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.

Furkan Samet Seven kimdir?

Futbola 2007 yılında Çengelköyspor kulübünde başlayan 27 Yaşındaki Furkan Samet Seven yeşil beyazlı ekiple 6 şampiyonluk ve 2 Türkiye Şampiyonası yaşadı. Başarılı golcü daha sonra sırası ile Soğuksuspor, Karabiga Belediyespor, Ortaköyspor, Leventspor, Kavacıkspor, Atlasspor Belediye Bolvadinspor, Cevizli Anadoluspor ve Negmar Tavşanlı Belediyespor formalarını giydi.

Editör: TE Bilişim