Sultaniyespor:3 Armutlu Belediyespor:2
Yalova Group Süper Amatör Kümenin 13. Haftasında Sultaniyespor, saha ve seyircisi önünde Armutlu Belediyespor’u ağırladı. Çiftlikköy İlçe Stadyumunda oynanan 5 gol ve 1’de kırmızı kart çıktığı maçı Mavi Horozlar 3-2 kazanmayı başardı. Bayram Koçgündüz’ün ekibi üst üste ikinci galibiyetini almayı başardı.
Karşılaşmanın ilk 25 dakikalık bölümü hareketli geçmesine karşın takımlar gol bulamadı. Ev sahibi Sultaniyespor 30’da geliştirdiği atakta penaltı kazandı. Topun başına geçen Yalovaspor’dan transfer edilen İsmail Öztürk meşin yuvarlağı Armutlu ağlarıyla buluşturarak ilk yarının skorunu 1-0 olarak belirledi.
İkinci yarıya da istek ve arzulu başlayan Çiftlikköy temsilcisinde Ramazan Balkan’ın 65. Dakikada ceza sahasına gönderdiği serbest atışı Hüseyin Berber rakip ağlarla buluşturdu ve farkı 2’ye çıkarttı. Bu golden sonra konuk Armutlu oyuna ortak olarak 70’de Gökhan, 75’de ise Ali Çukadar’ın golleriyle 2-2’lik eşitliği yakaladı.
Maçın 86. Dakikasında Sultaniyespor bir penaltı daha kazanırken İsmail Öztürk topu, Armutlu ağlarıyla ikinci kez havalandırarak takımının sahadan 3-2 galip ayrılmasını sağladı. Armutlu Belediyespor’da Raşit 90. Dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

 

Editör: TE Bilişim