İlk yarının son maçında Ayvalıkgücü karşılaşmasında maçı yöneten hakem üçlüsünün kendilerini katlettiğini belirten Güneş, 10 günlük iznin ardından çalışmalarına yeniden başlayacaklarını belirtti.

“İlk yarı arzu ettiğimiz gibi geçmedi”

9 maçlık ilk yarı maratonunda hakem hatalarının kendilerini olumsuz etkilediğini belirten Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Abdurrahman Güneş,” Hakem hataları bizi bazı maçlarımızı olumsuz etkiledi. Genç ve tecrübesiz kadroyduk. Ancak maalesef iyi oynamamıza rağmen hakemlerin de kötü oyununa geldik ve kontrolü kaybettik. İlk yarı istediğimiz gibi geçmedi. Buna tabii ki tecrübesiz takım ve şahsi hatalarımızın olması da etkiledi. Kendi kendimize yenildik. Sadece Yalovaspor bizden üstün futbol oynadı. Diğer rakiplerimize başa baş oynadık. Ligin ilk yarısının son haftasında sahamızdaki Ayvalıkgücü mücadelesinde hakem adeta bizi katletti. Penaltıdan yediğimiz golde rakip takım oyuncularının tecrübeli olması sebebiyle, olmayan penaltı, futbolcuların hakemi etkilemesinden ötürü verildi. Auta çıkan top korner verildi. Oyuncularımız itiraz ederken kalemizde golü gördük. Son golde de çok bariz iki metrelik bir ofsayt vardı. Ancak maalesef yediğimiz üç gol de çok tartışmalıydı” dedi.

“Yalovaspor’un yeri 3. Ligdir”

Sarı Yeşilli ekibin başarılı çalıştırıcısı Abdurrahman Güneş,” İkinci yarıya 2-3 oyuncu alarak bu ligde var olmayı düşünüyoruz. Kesinlikle Yalovaspor’un üst lige çıkmasını istiyoruz. Yalovaspor’un yeri burası değil, üst ligler. Yalovaspor’un 3. Lig’e yükselmesi bizim de menfaatimize. Oyuncularımıza 10 günlük izin verdik. İkinci devre hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz. Grubumuzdaki bütün takımlara ikinci yarıda başarılar dileriz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim