Bu skorla ligin açılış haftasında Acarspor ile 2-2 berabere kalan kırmızı siyahlı ekip ikinci haftada da sahadan aynı skorla ayrılarak puanını 2’ye yükseltirken Taşköprüspor ise ilk puanı ile tanışmış oldu.

Ahmet Saraç Sahası’nda oynanan müsabakaya her iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan ev sahibi takım Kadıköyspor gol için Taşköprü kalesine yüklenmeye başladı. Mücadelenin 10. dakikasında gelişen atakta Cem, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden atmaya çalışan konuk ekip Taşköprüspor, beraberlik için Kadıköyspor kalesine yüklenmeye başladı. Sarı kırmızılılar aradığı golü 23. dakikada buldu. Bu dakikada gelişen atakta Mustafa Soylu, meşin yuvarlağı rakip filelerle buluşturarak durumu 1-1 yaptı ve ilk yarının skorunu belirledi. Mücadelenin ikinci yarısı ise iki takımında etkili oyununa sahne oldu. Karşılaşmanın son 10 dakikasına girildiğinde ise her iki tarafta gol için baskısını arttırırken, öne geçen yine ev sahibi takım Kadıköyspor oldu.

Müsabakanın 80. dakikasında gelişen ev sahibi ekibin atağında kazanılan penaltı atışını Enes gole çevirerek skoru 2-1’e getirdi ve takımını öne geçiren isim oldu. Ancak kazanmaya çok yaklaşan Kadıköyspor’un bu sevinci kısa sürdü ve 3 dakika sonra ani gelişen Taşköprüspor atağında konuk ekip penaltı kazandı. Bu dakikada rakibini yere düşüren Ozan, hakem tarafından kırmızı kartla oyun dışında bırakırken, ev sahibi takım Kadıköyspor sahada 10 kişi kaldı. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Burak, topu filelerle buluşturdu ve durumu 2-2 yaparak karşılaşmanın skorunu belirledi.


Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Serhat Tekgöz***, Serdar İla***, İlhan Akşakar***

Kadıköyspor: Bilal***, Ömer***, Özgür***, Hüseyin***, Yasin***, Cüneyt***, Enes Kaş***, Cihat***, Ali***, Cem***, Ozan**

Taşköprüspor: Servet***, Muhammet***, Samet***, Ali***, Mehmet***, Zaferhan***, Mustafa***, Mehmet Özgür***, Mustafa Soylu***, Okan***, Aykut***

Goller: Dk. 10 Cem 1-0, Dk. 23 Mustafa Soylu 1-1, Dk. 80 Enes Kaş (Pen) 2-1, Dk. 83 Burak (Pen) 2-2

Kırmızı Kart: Dk.82 Ozan (Kadıköyspor)

Editör: TE Bilişim