Türkiye Karate Federasyonu’nun büyük önem verdiği Uluslararası Türkiye Open Karate Turnuvası İstanbul’da düzenlendi. Ülkemizi ve ilimizi başarıyla temsil eden İhsan Bozkurt tatamiye veteranlar +75 kiloda çıkarken gümüş madalyanın sahibi oldu.
Turnuva sonrasında Karate İl Temsilcisi Mehmet Delioğlu ve İhsan Bozkurt,  Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı makamında ziyaret ettiler.
Yalova’da  karate branşında ki gelişmeler ile ilgili bilgi paylaşılan Karate İl Temsilcisi Mehmet Delioğlu,  elde edilen başarılardan memnun olduğunu dile getirerek 2018 yılında çok daha iyi hazırlanacaklarının altını çizdi.
Yalova’ya madalya ile dönen Bozkurt: ”İlimize uluslararası bir turnuvada madalya kazandırmak gurur verici inşallah devamı de gelecek. Amacım gençlere örnek olup her yaşta  spor yapılabileceği göstermek” şeklinde konuştu.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan,”  Zorlu rakiplerini geride bırakarak veteranlar kategorisinde gümüş  madalyanın sahibi olan sporcumuzu tebrik ediyorum . Özellikle bu başarının, internet ve madde bağımlığı gibi birçok bağımlılıktan, her türlü kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları adına gençlere örnek  olan sporcumuz tekrardan kutluyorum” diyerek sözlerini noktaladı.    

Editör: TE Bilişim