Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret ederek bilgi paylaşımında bulundu.  
YOSK’un başarılarını takip ettiğini belirten Kaplan, kulübün başarısının çok önemli olduğunu belirterek 2010 yılından itibaren Süper Ligde  mücadele ettiğini ve  2. yarı maçlarında da aynı başarıyı elde ederek Süper lige tekrar çıkmalarına inandıklarını sözlerine ekledi.
YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç,”  Bedensel Engelliler  Basketbol takımı ilk yarıyı lider olarak tamamlayarak gelecek yıl Süper Ligde mücadele etme yolunda yolu yarıladık. Elde edilen bu başarıda Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün de katkısı büyüktür. Müdürümüz Kaplan’a desteklerinden dolayı teşekkür ederken esas Süper lige çıkınca bu başarıyı hep beraber paylaşacağız” dedi.
ASKF Başkanı Tamer Erbul,” Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün Bedensel Engelliler  Basketbol takımının Yalova’nın gururudur. Ayrıca YOSK Süper Ligde mücadele edebilecek güçte ve performanstadır” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim