Kaptan Halı Saha Tesislerinde oynanan dostluk müsabakalarında futbolcuların yeşil zeminde sergiledikleri hünerleri ve arzuları ise alkış toplarken, müsabakaları veliler heyecanla takip ettiler.

Galatasaray Futbol Okulu Genel Koordinatörü Hidayet Öztekin tarafından yapılan organizasyon ile Yalovalı minik Aslanlar ve minik Karadeniz Fırtınaları karşı karşıya geldi. Kaptan Halı Saha Tesislerinde düzenlenen organizasyonda her yaş grubunda forma giyen oyuncular sahaya çıkarak mücadele ettiler. Organizasyonda ise Atakent Hastanesi sağlık ekibi de tam donanımlı ambulans eşliğinde olası bir sakatlanmaya karşı hazır bulundu.

İki futbol okulunu bir araya getirerek müthiş bir organizasyona imza attıklarını belirten Yalova Galatasaray Futbol Okulu Genel Koordinatörü Hidayet Öztekin, “Her zaman olduğu gibi amacımız sadece ve sadece gençlerimizi fanatizmden uzak tutup, birbirlerine karşı saygı, sevgi ortamı yaratmaktır. Onların kaynaşmalarına yardımcı olmak ve futbolun sadece 90 dakikadan ibaret olduğunu ifade etmektir. Bu doğrultuda düzenlemiş olduğumuz organizasyonda Yalova Trabzonspor Futbol Okulumuzun sporcularıyla bir araya gelerek yaş gruplarımızda dostluk maçları gerçekleştirdik. Çok sıcak, dostane bir ortamda gerçekleşen dostluk maçlarımızdan hem sporcularımız, hem de sporcu velilerimiz büyük keyif aldılar. Futbol okulu olarak tek amacımız sporcu kardeşlerimize fair-play ruhunu küçük yaşlardan itibaren aşılamak, skor her ne olursa olsun rakibini tebrik veya teselli etme cesaretini göstermelerini sağlamaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim