Sultaniyespor:9 Acarspor:2
Tayfun Erbul Süper Amatör Kümenin 19. Haftasında son haftaların formda ekibi Sultaniyespor sahasında Acarspor’u ağırladı. Çiftlikköy sahasında oynanan maçta tam 11 gol atılırken, ev sahibi ekip 90 dakikadan 9-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Mavi Horozlarda 4 gol atan Ömer Kuşan’la 4 asist yapan Taner Yılmazer ise maçın yıldızı oldular.
Karşılaşmaya Sultaniyespor’un aksine Acarspor atak başlarken 15’te A. Bilal Sezer’le 1-0 öne geçti. Yediği golün şokunu üzerinden çabuk atan Çiftlikköy temsilcisi 22. Dakikada Ömer Kuşan’ın golüyle 1-1’lik eşitliği sağladı. Ancak ligin en genç kadrosuna sahip konuk ekip 28’te Çağatay’la bir kez daha öne geçmeyi başardı.
Sultaniyespor 36. Dakikada Kamuran Artan’la 2-2’lik beraberliği yakalarken, 41’de ise Ömer Kuşan’ın golüyle devre arasına 3-2 üstün girdi.
İkinci yarının santrasıyla birlikte Çiftlikköy temsilcisi Ömer Kuşan’la bir gol daha buldu. Mavi Beyazlılar 66-69 ve 76. Dakikalarda Rıdvan’la peş peşe goller bularak farkı 5’ye çıkarttı. Son bölümde oldukça rahat oynayan Sultaniyespor 80’de Ömer Kuşan ve 85’te ise Taner Yılmazer’in golleriyle karşılaşmadan 9-2’lik galibiyetle ayrıldı.

 

 

Editör: TE Bilişim