Libade’nin alt yapısında futbol hayatına başladıktan sonra Fenerbahçe’ye transfer olarak profesyonel sözleşmeye imza atan sonrasında Yalovaspor’un formasını 3 yıl terleten son olarak Maltepespor’da oynayan Osman Kürşat Duman Altınova Belediyespor’a transferinin an meselesi olduğunu söyledi.

Yalovaspor’un 3. Lig’de şampiyon olduğu 2008-2009 sezonunda Yeşil Kırmızılı formayı giyen ve ardından Maltepespor’a geçerek son iki sezondur İstanbul ekibin formasını terleten Osman Kürşat ve 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan bek oyuncusu Sarı Yeşilli ekiple görüştüğünü söyledi.

Görüşmesi ile ilgili bilgi veren Osman Kürşat duman,”Evet, Altınova Belediyespor ile görüşüyorum. Şuan olumlu ya da olumsuz bir şey yok. Ancak bazı pürüzler var, onları halletmeye çalışıyoruz. 1-2 gün içinde bu transfer kesinleşecek. Anlaşırsak, Altınova’da seve seve oynarım” dedi.

Altınova 2 günlük kamp yapacak

Altınova Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları öncesinde bugün, Termal Dinana Otel’de iki günlük kamp yapacak. Buradaki kampın ardından Sarı Yeşilli temsilcimizin hafta sonu hazırlık maçı yapacağı bildirildi.

Osman Kürşat Duman transferi hakkında açıklama yapan Altınova Belediyesporlu bir yönetici, “Şuan transferi durdurduk. Kamp yapacağız ve ardından hazırlık maçlarımız olacak. Hocamız, bütün futbolcuları deneme imkanı bulacak ve eksiklik gördüğü takdirde transfer yapılacak” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim