Türkiye Basketbol Ligi’nde kazandığı Play-Off şampiyonluğunun ardından tarihinde ilk kez Süper Lig arenasında yer alan Semt77 Yalovaspor’da yeni sezon öncesi çalışmalar başladı.

Tahkim Kurulu’ndan gelecek haberi bekleyen potadaki temsilcimiz 6 isme teşekkür ederek yolların ayrıldığını sosyal medya hesapları üzerinden taraftarlarına duyurdu.

Geçen sezon kadroda yer alan Oğulcan Baykan, Berkan Özçiftçi, Ergi Tırpancı, Mert Celep ve Doğan Şenli yeni sezonda Semt77 Yalovaspor forması giymeyecek.

Kulüpten yapılan açıklamada,” Her şey için teşekkürler. Oğulcan Baykan, İlkan Karaman, Berkan Özçiftçi, Ergi Tırpancı, Mert Celep ve Doğan Şenli’ye takımımıza verdikleri emekler için teşekkür eder, gelecek kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

“Oğulcan, Mert ve İlkan’ın Yeni Takımları Belli Oldu”

Geçen sezon Semt77 Yalovaspor forması giyen oyunculardan Oğulcan Baykan, Mert Celep ve İlkan Karaman’ın yeni takımları belli oldu. Buna göre Oğulcan yeni sezonda Mersin Büyükşehir Belediyespor formasını giyecek.

TOFAŞ altyapısından yetiştikten sonra Türkiye’nin önemli takımlarında ve Avrupa’da ter döken İlkan Karaman ise Bursa ekibine geri döndü. Mert Celep ise ING Basketbol Süper Ligi’nde son olarak Play-Off çeyrek final mücadelesi veren ve kadrosunda önemli revizyona giden Pınar Karşıyaka forması giyecek. Berkan Özçiftçi, Ergi Tırpancı ve Doğan Şenli’nin yeni takımlarının önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim