Ahmet Saraç sahasında oynanan müsabakayı ev sahibi ekip ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazanarak haftalar sonra 3 puanla tanıştı.

Konuk ekip Taşköprüspor ise aldığı mağlubiyetle lig sonuncusu Coşkunspor’un ardından tehlikeli bölgede bulunan ikinci takım oldu.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan Soğucakspor gol için Taşköprü kalesine ataklarını sıklaştırdı. Mücadelenin 9. dakikasında gelişen Yeşil-Beyazlı ekibin atağında Selim, attığı golle skoru 1-0’a getirdi. Erken bulduğu golle morali yerine gelen Soğucakspor farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 35. dakikasında gelişen atakta bu kez Kadir sahneye çıkarak takımının ikinci golüne imzasını attı ve durumu 2-0 yaparak ilk yarının skorunu tayin etti. Mücadelenin ikinci yarısında da iki takımın etkili oyunu göze çarptı. Konuk ekip Taşköprüspor, farkı azaltmak için Soğucak kalesine yüklendi. Karşılaşmanın 66. dakikasında gelişen Sarı-Kırmızılı ekibin atağında Burak, rakip fileleri havalandırarak durumu 2-1 yaptı. Ancak bu skor Taşköprüspor için yeterli olmadı ve Soğucakspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

 

1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Serdar İla***, Abdullah Çetinçelik***, Uğur Akalp***

Soğucakspor: Aytaç***, Erhan***, Kadir***, Volkan***, Caner***, Ali***, Veysel***, Selim***, Nuri***, Semih***, Remzi***

Taşköprüspor: Berkay**, Şafak**, Samet**, Ali**, Mehmet**, Mustafa**, Sinan**, Okan**, Burak**, Y.Şener**, Ayhan**

Goller: Dk.9 Selim 1-0, Dk.35 Kadir 2-0, Dk.66 Burak 2-1
Editör: TE Bilişim