Altınova’da bulunan Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda Hersekspor’a konuk olan Lacivert Beyazlılar rakibini 3-0’lık net skorla mağlup etmeyi başardı. Bu sezonda şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Tavşanlı’da goller Furkan Samet Seven, Murat Güneş ve Yusuf Gökbak’tan geldi.

Karşılaşmayı Ahmet Aydın, Tayfun Erdem Sırmacı ve Furkan Akın hakem üçlüsü yönetti. İlk düdükle birlikte karşılaşmaya Tavşanlı Belediyespor hükmeden taraf oldu. Serkan Özdemir’in öğrencileri golü erken bulabilmek için Hersek kalesini adeta abluka altına aldı.

Henüz 20. Dakikada konuk ekip geliştirdiği atakta geçen sezonunun gol kralı Furkan Samet Seven’le gol perdesini araladı. İlk yarının kalan bölümünde Tavşanlı takımı birçok gol fırsatını da elinin tersiyle itti.

İlk yarı Lacivert Beyazlıların üstünlüğü ile noktalandı. İkinci yarıya da Tavşanlı Belediyespor etkili başladı. Konuk ekip 65’te orta sahanın dinamosu Murat Güneş’le farkı ‘ye çıkarttı. Oyunun kontrolünü elinde tutan Tavşanlı Belediyespor 75’te Yusuf Gökbak’la bir gol daha bularak sahadan 3-0’lık net skorla ayrılmayı başardı.

Editör: TE Bilişim