2011-2012 sezonunda 1. Amatör Küme’de şampiyonluğu son ana kadar kovalayan ligi 2. Sırada bitirterek Yalova Süper Amatör Küme’ye yükselen Sultaniyespor, kulüp binasında düzenlenen törende adeta imza şov yaptı.

Sultaniyespor Kulüp Başkanı Erol Tunç, Futbol Şube Sorumlusu Tarık Çilingir, yöneticilerden Aykut Karaduman ve Teknik Direktör Mehmet Barlas’ın da bulunduğu imza şovunda 8 futbolcu Sultaniyesporlu yapan imzayı attılar.

Daha önce Çiftlikköy Belediyespor forması da giyen Candaş Ayazoğlu ile birlikte Murat Işıldak, Servet Altınbaş, Mustafa Uz, Aziz Demir, Serkan Zenginler, Muhammet Bihat Göksu ve İbrahim Halil Aygören ile anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.

İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Mehmet Barlas, başarılı bir kadro kurarak Yalova Süper Amatör Küme’de zirveye oynayan bir ekip kuracaklarını dile getirdi.

Futbol Şube Sorumlusu Tarık Çilingir, “Hocamızın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına hızlı bir başlangıç yaptık. İlk etapta 8 yeni oyuncuyu kadromuza kattık. Bunların içinde özellikle Candaş’ın kadromuza katılması bizi çok sevindirdi. Kendisinin takımımıza güç katacağını düşünüyoruz. Geçtiğimiz yıldan kalan oyuncular ve yeni arkadaşlarımızla kadroyu geniş tutarak başarılı olacağımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Çilingir, transfer çalışmalarına devam edeceklerini önümüzdeki günlerde yeni isimlere sözleşme imzalatamaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.    

Kulüp Başkanı Erol Tunç ise transfer çalışmalarında büyük çaba harcayan ve destek sağlayan yönetici arkadaşlarına da teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim