90+2. Dakikaya kadar Safranspor’un gollerini Alihan (2), Murat ve Barış atarken Taşköprü’nün gollerini ise Aykut ve Numan kaydetti. Kırmızı kartların da konuştuğu müsabakada Safranspor’dan O. Mevlüt ve Y. Emre Taşköprüspor’dan ise Numan kırmızı kart görerek oyun dışı kalan isimler oldu.

Yalova Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Safranspor oldu. Karşılaşmada dakikalar 4’ü gösterdiğinde Alihan meşin yuvarlağı Taşköprüspor ağlarıyla buluşturarak skoru 1-0’a getirdi. Bu golden sonra yeşil zeminde her iki takım da kontrollü futbolu tercih ettiler. Dakikalar 32’yi gösterdiğinde Safranspor’dan O. Mevlüt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Beraberlik arayışı içerisinde olan Taşköprüspor dakikalar 38’i gösterdiğinde Aykut’un attığı golle 1-1’lik beraberliği sağladı. Ancak Taşköprüspor’un bu sevinci kursağında kalırken 41. Dakikada kontra atak gerçekleştiren Safranspor’da Murat sahneye çıkarak takımını 2-1 öne geçiren gole imzasını koydu. Bu gol ilk yarının da skorunu belirlerken Safranspor soyunma odasına 2-1’lik avantaj ile girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ise hızlı giren taraf konuk Taşköprüspor oldu. Dakikalar 50’yi gösterdiğinde Taşköprüspor’da sahneye çıkan Numan attığı golle skora 2-2’lik eşitliği getirdi. Safranspor ise Taşköprüspor’un attığı golün sevincini yaşayamadan 53’te Barış, bir dakika sonra 54’te de Alihan’ın attığı gollerle bir anda 4-2 öne geçti.

Müsabakanın bu skorla biteceği anlarda 83. Dakikada Y. Emre kırmızı kart görerek Safranspor’u sahada 9 kişi bıraktı. Karşılaşmanın 90. Dakikasında Numan maçın hakeminden 2. Sarı kartı görerek oyun dışı kaldığı andan itibaren yeşil zeminde itirazlar başladı ve dakikalar 90+2’yi gösterdiğinde Sarı Kırmızılı ekip sahadan çekildi ve maç tatil edildi.

1.A.K.

Stat: Atatürk Stadyumu

Hakemler: Ergin Şahinoğlu***, İrfan Demir***, Uğur Akalp***

Safranspor: Tufan***, O.Mevlüt*, Cemil***, Gündüz***, İsmail xxx, Y.Emre*, Faik***, Murat***, Koray***, Barış***, Alihan***

Taşköprüspor: Erkan**, Sinan**, Numan**, Ali**, Mehmet**, Okan**, Mustafa**, Fatih**, Burak**, Yaşar**, Aykut**

Goller: Dk.4 Alihan 1-0, Dk. 38 Aykut 1-1, Dk. 41 Murat 2-1, Dk. 80 Numan 2-2, Dk. 53 Barış 3-2, Dk. 54 Alihan 4-2

Kırmızı Kartlar: Dk.32 O.Mevlüt, Dk.83 Y.Emre (Safranspor), Dk.90 Numan (Taşköprüspor)

Editör: TE Bilişim