Yalova Arena 77 Halı Saha'da gerçekleşen 4.Şehit Mustafa İNAN Sugören Halı Saha Turnuvası'nın ikinci haftası oynanan dört müsabakayla tamamlandı.Tüm karşılaşmalar öncesinde hafta arasında hayatlarını kaybeden Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi ve Afyon'daki şehitler ile Eskişehirspor'lu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun anısına birer dakikalık saygı duruşunun yapılırken, heyecan yine üst safhadaydı.

A Grubun'da Papara F.C.'yi 8-0'la geçen Pomak Spor ve Maşatlık Spor'u 5-2 yenen Tümosan-Macır Spor yarı finale yükselirken B Grubun'da ise Körpeler'i 7-4 yenen Sugören F.C ve Molla Ahmet Spor'u 9-3 mağlup eden Kungirik Spor yarı finalist oldu.

Pomak Spor 8-0 Papara F.C

Şehit Mustafa İNAN Sugören Halı Saha Turnuvası'nın geçtiğimiz yılki şampiyonu Pomak Spor bu yıl da iddialı olduğunu 8-0'lık zaferiyle kanıtladı. Karşılaşmanın gollerini Kerem Beyaz (3), Ali Yetimoğlu (2), Necdet Pala,Salih Bilgili ve Ahmet Kiraz attı.İkinci maçında da gol yemeyerek clean sheet yapan Pomak Spor'lu Bülent Yetimoğlu maçın en centilmeniydi.

Tümosan-Macır Spor 5-2 Maşatlık Spor
Turnuvanın yaş ortalaması en genç olan takımı Maşatlık Spor'u zorlanmadan 5-2'lik skorla yenen Tümosan-Macır Spor aldığı bu galibiyetle A Grubu'nu ilk ikide tamamlamayı garantiledi. Tümosan-Macır Spor'un gollerini Rıdvan Aygırcı (3),Mustafa Ocak ve Vedat Kolpar atarken Maşatlık Spor'un golleri
Atahan Çakır ve Barış Gülyüz'den geldi.Maşatlık Spor'dan Barış Gülyüz maçın en centilmeniydi.

Sugören F.C. 7-4 Körpeler
İlk yarısını 4-3 Körpeler'in önde tamamladığı maçta Sugören F.C. ikinci yarı bulduğu gollerle rakibini 7-4 yendi.Sugören F.C.'nin gollerini Semih Kulavuz,Adil Uz,Cüneyt Üvez,Emre Makinacı,Emre Konya,Turgay Köse ve Yasin Bezgin atarken Körpeler'in gollerini Burak Gümüş (2),Gökhan Engin ve Muhammet Kubur attı. Maçın en centilmeni Sugören F.C.'den Yasin Bezgin oldu.

Kungirik Spor 9-3 Molla Ahmet Spor

Haftanın kapanış maçında Kungirik Spor, Molla Ahmet Spor'u 9-3 yenerek hem grup liderliğini sürdürürdü hem de yarı garantiledi. Kungiriklerin gollerini Orhan Taşçı(3),Kerim Öztoprak (3),Bilal Öztoprak (2) ve Erhan Taşçı atarken hat trick yaparak üç gol atan Aykut Metin golleri Molla Ahmet Spor'a yetmedi.Kungirik Spor'un tecrübeli defans oyuncusu İsmail Başaran maçın en centilmeniydi.Bu maçta attığı gollerle gol sayısını 9'a çıkaran Orhan Taşçı.Özgür Metin'i geride bırakarak turnuvanın gol krallığında ilk sıraya yükseldi.

Editör: TE Bilişim