U-14 Ligi’nde 12 takım, 6’şarlı 2 gruba ayrıldı. A grubunda Altınova Belediyespor, Doğanspor, Çiftlikköy Belediyespor, Atakentspor, Esenköyspor ve Paşakentspor yer alırken, B grubunda ise Hersekspor, Coşkunspor, Trabzongücü, Gençlerbirliği, Doğuşspor ve Acarspor gibi ekipler bulunuyor.

A Grubu’nun ilk haftasında Paşakentspor-Altınova Belediyespor, Esenköyspor-Doğanspor ve Çiftlikköy Belediyespor-Atakentspor müsabakaları oynanacak. B grubunda da Acarspor-Hersekspor, Doğuşspor-Coşkunspor ve Trabzongücü-Gençlerbirliği maçlarının heyecanı yaşanacak.

U-17 Ligi’nde de birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak. Yeşilovaspor, Esnafspor, Yalovaspor, Altınova Belediyespor, Acarspor, Çiftlikköy Belediyespor, Taşköprüspor, Doğanspor, Demirspor ve Gençlerbirliği, bu yaş kategorisinde şampiyon olabilmek için yarışacak. U-17 Ligi’nin ilk haftasında Yalovaspor-Esnafspor, Altınova Belediyespor-Yeşilovaspor, Acarspor-Demirspor,Çiftlikköy Belediyespor-Doğanspor ve Taşköprüspor-Gençlerbirliği karşılaşmaları oynanacak.

Editör: TE Bilişim