Yalova Taekwondo Temsilciliği tarafından düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma İllerarası Taekwondo turnuvası nefesleri kesti. Yalova Atatürk Spor Salonunda yapılan müsabakalarda Yalova’nın yanı sıra Bursa, İstanbul, Kocaeli, Eskişehir ve Bilecik’ten gelen 17 kulüp ve 191 sporcu tatamiye çıkarak madalya mücadelesi verdi.
Organizasyonda ilimizi Yalova Gençlikspor, Yalova Belediyespor, Yalova Taekwondo Spor Kulübü ve Güreş ve Taekwondo İhtisas Kulübü temsil etti. Türkiye Şampiyonalarında dereceleri bulunan Milli sporcuların mücadele ettiği müsabakalarda Yalovalı sporcular 3 altın, 5 gümüş ve 12 bronz olmak üzere toplamda 20 madalya kazandı.
Taekwondo İl Temsilcisi Hakime Özçelik,” Öncelikle turnuvada bizlere büyük destek veren Yalova Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a teşekkür ediyorum. Başarılı bir organizasyonu geride bıraktık. 4 kulüple mücadele ettiğimiz 10 Kasım Atatürk’ü Anma İllerarası Taekwondo turnuvasında altın, 5 gümüş ve 12 bronz olmak üzere toplamda 20 madalya kazandık. Sporcularımızı kutluyorum” dedi. 
Kulüplerimizin dereceleri ise şöyle;
Yalova Gençlikspor: 1 altın, 1 gümüş, 3 bronz
Yalova Belediyespor: 2 altın, 3 gümüş, 5 bronz
Yalova Taekwondo Spor Kulübü: 1 bronz
Güreş ve Taekwondo İhtisas Kulübü: 1 gümüş, 3 bronz
Editör: TE Bilişim