Yalova’da yaşayan Beşiktaşlılar, Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nin organize ettiği kahvaltıda bir araya geldi. Siyah Beyazlı ekibin taraftar sorumluluları Cem Kuaför Sahibi Cem Danayiyen ve Ömer Balaban’ın Çe Ontüle’de düzenlediği yer gök siyah beyaz oldu.
“Katılan herkese teşekkür ederiz”
Çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Cem Danayiyen ve Ömer Balaban, “İlimizde Siyah-Beyazlı kulübümüze gönül veren arkadaşlarımız, ağabeylerimiz ve kardeşlerimizle buluşmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Etkinliğimize Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Engin Özcan’ın yanı sıra çevre il ve ilçelerdeki dernek sorumlusu arkadaşlarımız, aileleriyle beraber bu etkinliğimize katıldılar” dediler.
Birlik ve beraberliği oluşturma adına sık sık bir araya geleceklerini belirten Danayiyen, “Bizler, iyi günde ve kötü günde her daim takımının yanında olan birer neferiz. Beşiktaş’ımızın hepimizdeki yeri ayrıdır. Bizimkisi bir aşk hikayesi. Taraftarlarımız arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmanın sağlanması için düzenlediğimiz kahvaltı etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederiz. Bu tür etkinliklerimiz her zaman olacaktır. Önemli olan bizlerin her zaman bu camiadan kopmadan takımımıza destek vermemizdir” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim