İstanbul Riva Tesislerinde oynanan mücadelede rakibine 90 dakika üstünlük sağlayan Yeşil Kırmızılı temsilcimiz sahadan Gökhan Kuru, Adem ve Fatih Çalıkıran’ın attığı gollerle sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Sezona yoğun bir tempo ile hazırlanan Yalovaspor ilk hazırlık maçında Gebze Sultanorganspor ile karşılaşmış sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrılmıştı. Temsilcimiz ikinci hazırlık maçında Beykoz Gümüşsuyu karşısında daha derli toplu göründü ve hazırlık maçlarında ki ilk galibiyetini aldı.

Karşılaşmaya Yeşil Kırmızılılar Muzaffer, Ahmet Biket, Gökhan Kuru, Çağrı, Erdal, Samet, Osman, Muharrem Can, Adem, Fatih ve Enes Yakut ilk 11’i ile başladı. Mücadelenin başlama düdüğüyle birlikte atak futbol sergileyen Yalovaspor 30.dakikasında Gökhan Kuru'nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu gol ilk yarının da skorunu tayin etti.

İkinci yarıda İlkay, Arif, Görkem, Göktürk ve Mustafa Oruçli'nin de forma giydiği müsabaka boyunca rakibine göre çok daha üstün bir futbol ortaya koyan Yalovaspor, karşılaşmanın 55.dakikasında Adem'in ayağından kazandığı ve 78.dakikada da Fatih Çalkıran'ın ceza sahası dışından attığı mükemmel gollerle skoru 3-0’a getirerek karşılaşmayı zorlanmadan kazandı.

“İyi bir takım olma yolunda hızla ilerliyoruz”

Müsabaka sonrası görüşlerini açıklayan Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yılmaz,” İkinci hazırlık müsabakamızı oynadık.Oyun içinde dönem dönem istediklerimizi sahaya yansıtmayı başardık.Tüm oyuncularımızın performansını görme imkanı bulduk.Rakibimiz de bizim gibi yeni yapılanan bir takım.Fakat biz onlara göre çok üstündük.Özelikle ikinci yarıda oldukça farklı bir oyun oldu.Takımımıza ayağa pas yaparak göze hoş gelen bir futbol oynatmak istiyoruz. Oyuncularımız ne istediğimizi yavaş yavaş anlamaya ve uygulamaya başladılar. İlerleyen haftalarda çok daha derli toplu çok daha farklı bir takım ortaya çıkaracağız.Eksikliklerimiz tabii ki var.Bu tür hazırlık müsabakalarını fırsat olarak görüyoruz.Takımımıza Salı gününe kadar istirahat verdik.Salı günü kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz.Yalovaspor takımı iyi bir takım olma yolunda hızla ilerliyor" dedi.

Editör: TE Bilişim