Bu güne kadar zirvede Doğuşspor, Çalıca Gençlik ve Yenimahallespor yer alırken zirve dördüncü kez el değiştirmiş oldu. 1.Amatör Küme B Grubunda gözler 29 Mayıs Pazar günü oynanacak 14. Hafta maçlarına çevrildi.

25 Mayıs Çarşamba günü Amatör Saha-1’de oynanan maçlar kapsamında Sugören Gençlerbirliği rakibi Yenimahallespor’u 2-0 mağlup ederek liderliği devraldı. Günün ikinci maçında teknik direktör değişikliğine giden Akköyspor son haftaların formda ekibi Kocaderespor’u 6-1 gibi farklı skorla yenerek şampiyonluk yarışında bende varım dedi.

Amatör Saha-2’de oynanan günün ilk maçında Kirazlı Köyüspor’a konuk olan Kurtköyspor golcüsü Erdal Baykal’ın golleriyle rakibini 2-1 devirerek nefes aldı. Günün ikinci maçında Doğuşspor yıldız oyuncusu Metecan Oktekin’in birbirinden güzel golleriyle rakibi Esnafspor’u 4-2 yenmeyi başardı.

Teşvikiye’de oynanan karşılaşmada Yalova Çotanaklarspor’u ağırlayan Çalıca Gençlik tecrübesini konuşturarak sahadan 4-1 galip ayrıldı.

14. haftanın açılış maçında Amatör Saha-1’de Doğuşspor ile Çalıca Gençlik kozlarını paylaşacak. Sonrasında ise Kurtköyspor-Esnafspor, Anadoluspor-Sugören Gençlerbirliği ve Yalova Çotanaklar-Akköyspor maçları peş peşe oynanacak. Termal İlçe Stadında ise Yenimahallespor ile Kirazlı Köyüspor kozlarını paylaşacak.

Editör: TE Bilişim