Birbirinden ilginç skorların çıktığı bu haftada en yakın rakibine 1 puan fark atan Yeşilovaspor 23 puanla liderliğini sürdürdü. Yeşil Mavili ekibi 22’şer puanla Negmar Tavşanlı Belediyespor ve Çınarcık Belediyespor takip etti. Küme düşme hattını ise 4 puanlı Çavuşçiftliği Kültürspor ve puansız Acarspor oluşturmaya devam etti.

Bu haftanın açılış maçında Çavuşçiftliği Kültürspor ile Esenköyspor kozlarını Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda paylaştı. 4 golün ve 4 kırmızı kartın çıktığı 90 dakika 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. 9. Haftanın diğer maçlarında Taşköprüspor’a konuk olan Sugören Gençlerbirliği uzatma dakikalarında bulduğu golle sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Yalova Atatürk Stadyumunda oynanan ve zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Çınarcık Belediyespor ile Yeşilovaspor 0-0 berabere kaldı. Amatör Saha-1’de Çiftlikköy Belediyespor’a konuk olan Hersekspor rakibini 1-0’lık skorla devirdi.

Teşvikiye Belediyespor evinde son sıradaki Acarspor karşısında gol şov yaparken mücadeleden 5-1 galip ayrıldı. Bu haftanın kapanış maçında Amatör Saha-1’de Safranspor’a konuk olan geçen sezonun şampiyonu Negmar Tavşanlı Belediyespor rakibine 2-1 mağlup olarak büyük bir şok yaşadı. Ligde 10. Hafta karşılaşmaları 31 Aralık, 1 ve 2 Ocak tarihleri arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim