Dördüncü haftada puansız küme düşme hattında bulunan Esenköyspor’a konuk olurken rakibini 5-2 yenerek puanını 10’a yükseltti. Yeşil Mavili ekipte goller kaptan Umut Kıral(2), Mehmet Durukan, Arda Öztep ve Özkan Beyazduman’dan geldi. Bu haftayı da puansız kapatan ev sahibi ekibinin sayılarına Gencalp Gencer imzasını attı.

Yenilenen Esenköy Sahasında oynanan karşılaşmada Ramazan Karahasan, Kadir Karahasan ve Ramazan Ağaç hakem üçlüsü görev yaptı. Maça konuk Yeşilova atak başladı. Mavi Yeşilliler henüz 7. Dakikada Umut Kıral’la 1-0 öne geçmeyi başardı.

Bu gole Esenköy’ün cevabı gecikmedi. 14. Dakikada Yeşil Beyazlılar genç yıldızı Gencalp Gencer’le 1-1’lik eşitliği sağladı. Gollü başlayan mücadelede 18’de Yeşilova adına kaptan Umut Kıral bir kez daha sahneye çıkarak takımını öne geçirdi.

Peş peşe gelen gollere bir yenisini Gencalp Gencer 26’da ekleyerek skor tabelasına 2-2’lik eşitliği sağladı. Yeşilovaspor dakikalar 36’yı gösterdiğinde Mehmet Durukan’la golü bularak devreye 3-2 üstün gitmeyi başardı.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü elinde tutan Teoman Parıltan’ın ekibi 68’de ve 76’da Arda Öztep ile Özkan Beyazduman’la iki gol daha bularak mücadeleden 5-2 galip ayrılmayı başardı.

Editör: TE Bilişim