Yeşil Beyazlı ekip Termal Belediyespor’a 3 puanı getiren goller Adnan(2) ve Enes’ten gelirken, ligde kalma yolunda ağır darbe alan tüketen Yeşilovaspor’un tek golünü Aydın’dan geldi.

Termal Belediyespor’dan İlkay, Yeşilovaspor’dan ise Cengiz 2. sarıdan gördükleri kırmızı kartlarla takımlarını 10 kişi bıraktılar.

Ahmet Saraç Futbol sahasında oynanan mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip Termal Belediyespor oldu. Yeşil-Beyazlıların 10. dakikada geliştirdiği atakta Adnan attığı golle takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Erken bulduğu golle avantajı elinde bulunduran konuk ekip farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 20. dakikasında gelişen Termal Belediyespor atağında ilk golün sahibi Adnan bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golüne imzasını attı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası Yeşil-Beyazlı konuk ekibin 2-0’lıuk üstünlüğü ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına iki takımda etkili başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan ev sahibi takım Yeşilovaspor gol için Termal kalesine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 68. dakikasında gelişen Yeşil-Siyahlı ekibin atağında hakem beyaz noktayı gösterdi ve kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Aydın, meşin yuvarlağı Termal Blediyespor fileleriyle buluşturarak skoru 2-1’e getirdi. Aradaki farkı 1’e indirerek umutlanan Yeşilovaspor beraberlik golü için rakip kaleye yüklenirken, Termal Belediyespor’da farkı arttırmak için ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 90. dakikasında gelişen Termal atağında Enes, attığı golle durumu 3-1’e getirerek mücadelenin skorunu belirledi.

Editör: TE Bilişim