Subaşı Belediyesine bağlı ekipler belde genelinde çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekiplerinin hafta boyunca gerçekleştirdiği çalışmalara ilişkin Subaşı Belediyesinden yapılan açıklamada, “Belediye ekiplerimiz belde genelinde çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta yaptığımız çalışmalarımız; Denizgören Mahallesi İş Merkezleri önündeki çardakları yeniledik. Sokak hayvanlarımız için yerleştirdiğimiz mama istasyonlarının dolumunu yaptık. Üç mahallemizde de çevre bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyoruz. Oyun parklarımızda bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyoruz. 94. sokaktaki bir apartmana ek rögar bağlantısı yaparak, atık suyun tahliyesini gerçekleştirdik. Çolakoğlu ana su borusu onarımı gerçekleştirdik. Tıkanan kanalizasyonları su işleri ekiplerimiz çalışmalarıyla kullanıma açtık. Subaşı Okulu'na ilave su hattı ekledik. Rögar kapaklarını çevre güvenliği korumak amacıyla kaynak işlemi yaparak sabitliyoruz” denildi.

Başkan Fazlaca, Belediye Personelleri ve Aileleriyle Bir Araya Geldi Başkan Fazlaca, Belediye Personelleri ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

Yalova Subasi Belediye Personel Calisan Calisma Onarim Belde (4)Yalova Subasi Belediye Personel Calisan Calisma Onarim Belde (1)

Kaynak: Haber Merkezi