Altınova Sezonu Evinde Kapatıyor Altınova Sezonu Evinde Kapatıyor

Zorlu maratonda 16 haftanın ardından Yalovaspor 48 puanla liderliğini sürdürürken, 38 puanı bulunan Negmar Tavşanlı Belediyespor ikinci sırada yer alıyor. Çıkışta olan Çiftlikköy Belediyespor ise puanını 27’ye yükselterek üçüncü sıraya tırmandı. 17. Hafta öncesinde küme düşme hattını 14 puanlı Kurtköyspor ve 11 puanlı Hersekspor oluşturdu. 
2023-2024 sezonunun 17. Haftasında bugün 15:00’da üç karşılaşma oynanacak. Lider Yalovaspor, Sugören sahasında son haftaların en formsuz takımlarından Sugören Gençlerbirliği’ne konuk olacak.
Yalova Super Amator Kume 3 Mac Start Futbol (2)Karşılaşmada Muhammed Burak Tufah, Abuzer Alaca ve Kaan Duman hakem triyosu görev yapacak. 
Günün diğer maçlarında Esenköy sahasında Esenköyspor ile Çiftlikköy Belediyespor kozlarını paylaşacak. 3 puanı hedefleyen iki takımın mücadelesinde Batuhan Kösem düdük çalacak. Kösem’in yardımcılıklarını Velat Evran ve Musa Efe Erşahin üstlenecek.
Yalova Super Amator Kume 3 Mac Start Futbol (4)Teşvikiye Şehit Mehmet Yurttaş sahasındaki mücadelede Teşvikiye Belediyespor ile Negmar Tavşanlı Belediyespor puan savaşı verecek. Bu karşılaşmaya Erdem Sırmacı, Mehmet Yıldız ve Hüseyin Can Demirel hakem üçlüsü atandı.
Yalova Super Amator Kume 3 Mac Start Futbol (1)17 Mart Pazar gününün açılışını Amatör Saha-1’de saatler 12:00’ı gösterdiğinde Çınarcık Belediyespor ile Yenimahallespor yapacak. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Ramazan Karahasan, Abuzer Alaca ve Melih Çetin hakem triyosu görev yapacak. Bu maçın hemen ardından 14:00’da aynı sahada Kurtköyspor ile Safranspor puan savaşı verecek. Kritik mücadelede Melih Tan düdük çalarken, Zeki Yasin Bafralı ve Kaan Duman yardımcılıklarını yapacak.  Günün son maçında Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda saatler 15:00’ı gösterdiğinde son sıradaki Hersekspor evinde Taşköprüspor’u ağırlayacak. Bu mücadeleyi ilimizi tecrübeli hakemlerinden Abdullah Çalar yönetecek. Yardımcılıklarını ise Kasım Aydoğan ve Hüseyin Can Demirel üstlenecek.

Editör: Arda Yavuz