Acarspor’un Erken Vedası Acarspor’un Erken Vedası

2023-2024 sezonunda organize edilecek U14 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakaları 75 ilden 127 takımın katılımı ile 6’şar takımlı 19 grup ve 5 takımlı 1 grupta 14-17 Mart tarihlerinde ve 4’er takımlı 2 grupta 15-17 Mart 2024 tarihlerinde olmak üzere toplam 22 tarafsız grup merkezinde oynanıyor.
Yalova şampiyonlarından Yalovaspor Bilecik’te, Yalovagücü ise Kocaeli’nde ilimizi temsil ediyorlar.
14-17 Mart tarihleri arasında oynanan grup maçları kapsamında Yeşil Kırmızılı ekibimiz organizasyona erken veda etti.
Yalovaspor Yalovagucu Grup Final U14 Turkiye Sampiyona (2)Bilecik’te B Grubunda yer alan Yalovaspor ilk maçında Bursa temsilcisi Özlücespor’a 6-0 gibi farklı skorla mağlup oldu. Temsilcimiz ikinci maçında ise bu kez İstanbul ekibi Dudulluspor’la karşı karşıya geldi. Bu mücadeleyi de kaybeden Yalovaspor U14 Türkiye Şampiyonası’na 1. Kademe maçları sonrasında veda etmiş oldu.
Kocaeli’nde mücadele eden Yalovagücü ise ilk günü bay geçmişti. Temsilcimiz ikinci gün maçları kapsamında Başakşehir Şamlarspor ile karşılaşan Yeşil Beyazlı ekibimiz mücadeleden 0-0 eşitlikle ayrıldı. Üçüncü gün kapsamında Halil Görtay’ın öğrencileri ilk maçını 1-0 kazan Bursa ekibi Yeni Karamanspor ile Mehmet Ali Kağıtçı Stadyumunda grup birinciliği maçına çıkacak. 

Editör: Arda Yavuz