12 takımla oynanan Süper Amatör Kümede sona yaklaşıldı. Geçtiğimiz hafta sonunda 20. Hafta maçları tamamlanırken 6 karşılaşmada alınan skorlar ve ortaya konan performanslar dikkat çekti.

Gözler ise 0-0 biten Taşköprüspor-Çınarcık Belediyespor maçı sonrasında konuk ekibin yaptığı itiraza çevrildi.

Şampiyonluğunu ilan eden Yalovaspor namağlup unvanını sürdürüp 20. Galibiyetine imza atarken puanını da 60’a yükseltti. Takipçisi Negmar Tavşanlı Belediyespor ise 50 puanla ikinci sırada yer alırken, 27’şer puanla Sugören Gençlerbirliği, Çiftlikköy Belediyespor ve Teşvikiye Belediyespor bu iki takımı takip etti. Küme düşmesi kesinleşen 15 puanlı Hersekspor ve 19 puanlı Çınarcık Belediyespor oluşturdu.

Yalova Atatürk Stadyumunda Çiftlikköy Belediyespor’u ağırlayan Yalovaspor rakibini 1-0 devirdi. Evinde Yenimahallespor’u ağırlayan Safranspor rakibini 4-1 mağlup etti. Negmar Tavşanlı Belediyespor konuk ettiği Esenköyspor’u 5-0 yendi. Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Taşköprüspor-Çınarcık Belediyespor 0-0 berabere kaldı. Ancak maç sonunda konuk ekip itirazını gerçekleştirirken verilecek kararı beklemeye başladı. Kurtköyspor ile Sugören Gençlerbirliği arasında Amatör Saha-1’de oynanan maç 1-1 sonuçlanırken, Hersekspor’a konuk olan Teşvikiye Belediyespor rakibini 3-0’lık net skorla devirdi.

“21. Hafta maçları bugün oynanacak”

Gencalp, Emre ve Doğukan Kampa Dahil Olacak Gencalp, Emre ve Doğukan Kampa Dahil Olacak

Süper Amatör Kümenin 21. Hafta maçlarının tamamı bugün oynanacak. Günün ilk maçında Amatör Saha-1’de saatler 13:00’ı gösterdiğinde Çiftlikköy Belediyespor ile Negmar Tavşanlı Belediyespor kozlarını paylaşacak.

Saatler 15:00’ı gösterdiğinde ise 5 maç oynanacak. Yine Amatör Saha-1’de Çınarcık Belediyespor ile Kurtköyspor, Esenköy sahasında Eseköyspor ile Taşköprüspor, Teşvikiye Sahasında Teşvikiye Belediyespor ile Safranspor, Sugören Sahasında Sugören Gençlerbirliği ile Hersekspor ve Termal sahasında Yenimahallespor ile Yalovaspor kozlarını paylaşacak.

Editör: Arda Yavuz