Başkan Gürel, Acar Ailesi’ni Ağırladı Başkan Gürel, Acar Ailesi’ni Ağırladı

yalova-termal-belediye-boru-su-hat-yenileme (3)Yalova’da turizmin merkezi durumundaki Termal ilçesinde sıcak suyun işletmelere iletilmesi hayati bir önem taşıyor. Bu çerçevede Termal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Su ve Kanalizasyon birimi ekipleri hatta meydana gelen her arızaya mesai mefhumu tanımadan gece ve gündüz anında müdahale ederek işletmelerde su kesintisini engelliyor.
Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, ilçede termal suyun naklini sağlayan hatta yer yer yenileme ve geliştirme yalova-termal-belediye-boru-su-hat-yenileme (1)çalışmalarını da yaptıklarını hatırlatarak bu hatta meydana gelen her arızaya mümkün olan en kısa sürelerde müdahale edildiğini ve onarıldığını ifade etti. Acar, “Termal suyun işletmelere iletilmesi hayati bir önem taşıyor. Bu nedenle, meydana gelen her arızaya mesai mefhumu tanımadan gece ve gündüz anında müdahale ediyoruz. Bu sayede, işletmelerde sıcak su kesintisini engelliyoruz” dedi.

Termal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Su ve Kanalizasyon birimi ekipleri, kaplıca suyu iletim hattını sürekli kontrol altında tutuyor. Ekipler, hattın bakım ve onarımını yaparak, ilçenin turizm potansiyelini korumaya katkı sağlıyor.

Editör: Arda Yavuz