Taşköprüspor Lige Katılmıyor! Taşköprüspor Lige Katılmıyor!

Türkiye Basketbol Federasyonu geçtiğimiz haftalarda Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Lig Kurulu Toplantısını gerçekleştirmişti. 
Yalova ekibini Murat Yapıcı temsil ederken, İstanbul’da gerçekleşen toplantının en önemli gündem maddesi hem Kadınlar Basketbol Ligi hem de Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarının mücadele edeceği Türkiye Kupası formatı olmuştu. Ayrıca federasyon yetkilileri ile TKBL kulüpleri 2 yabancılı yeni formatı değerlendirmiş ve olumlu dönüşler yaşanmıştı.
2023-2024 sezonunda Ömer Petorak yönetiminde HDI Sigorta Yalova VİP normal sezonu 46 puanla 8. Sırada noktalamış ve Play-Off’a yazdırmıştı. Play-Off çeyrek finalinde ise kadın basketbolundaki temsilcimiz Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’a elenmişti.
Yeni sezonla ilgili olarak Turuncu Sarılı ekibimizde henüz bir gelişme yaşanmadı. Murat Yapıcı başkanlığındaki  HDI Sigorta Yalova VİP’in 2 yabancı tutumunun yanı sıra teknik ekip ve yerli oyuncu kadrosunu nasıl oluşturacağı merak konusu olmaya başladı.

Yalova Vip Yeni Donem Yabanci Kural Iki Oyuncu (4)Yalova Vip Yeni Donem Yabanci Kural Iki Oyuncu (3)Yalova Vip Yeni Donem Yabanci Kural Iki Oyuncu (1)

Editör: Arda Yavuz