Sırbistan’da düzenlenen ve çok sayıda ülkeden 200’e yakın sporcunun bir araya geldiği Serbia IDPA Championship 2024 müsabakaları nefes kesti.
Ülkemizi ve ilimizin temsil eden Canik Team Sporcusu ve Canik Academy Sportif Atış Eğitmeni olan Alperen Kıvılcım genel klasman kategorisinde birinci olurken, Carry Optic Division Champion, Carry Optic Master 1, High Industry ödüllerinin sahibi oldu. Yalovalı sporcu Nisan ayında gerçekleştirilen her yıl geleneksel hale gelmiş olan MGT (Mete Graund Tournuament ) 2024’te de birinciliği kazanmıştı.
Geçen yıl dört yılda bir yapılan ve dünyanın en büyük iki sportif atış müsabakasından biri olarak bilinen Amerika’daki IDPA World Championship 2023’ten (IDPA Dünya Şampiyonası)’nda mücadele eden Alperen Kıvılcım adından sıkça söz ettirmişti. 
IDPA Dünya Şampiyonası’nda, 600’den fazla seçkin atıcı arasında yapılan elemeler sonucunda seçilen en iyi 395 atıcı yarışmaya katılmıştı. Türkiye ve Endonezya şampiyonluklarıyla adını duyuran Alperen Kıvılcım da ilk kez katıldığı IDPA Dünya Şampiyonası’nda kendi kategorisinde 12, tüm sporcular arasında ise ilk 25’e adını yazdırmayış başarmıştı.

Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu

Yalova Sirbistan Atis Egitmen Alperen Kivilcim (2)Yalova Sirbistan Atis Egitmen Alperen Kivilcim (1)

Editör: Arda Yavuz