2023-2024 sezonu için hedefini Türkiye Basketbol 2. Ligi(TB2L) olarak belirleyen Yalova Üniversitesi 5 Nisan Cuma günü lider Tusaşspor’un konuğu olacak. Ankara’da bulunan TOBB ETÜ Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 14:00’da başlayacak. 
Zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Salih Serkan Koçak, Alihan Civelek ve Tarık Enes Baş hakem üçlüsü düdük çalacak. Sezonun ilk yarısında Yalova’da oynanan mücadeleyi başkent temsilcisi 85-78 kazanmıştı.
Burcu Güvendi yönetimindeki Yalova Üniversitesi son hazırlıklarını tamamladıktan sonra Ankara’ya hareket ederek maç saatini beklemeye başladı. Sezona Tusaş yenilgisiyle başlayan Yalova ekibi sonrasında İTÜ’yü deplasmanda 72-68, Eskişehir Gelişim Spor Kulübü’nü ve ÜNSPED’i evinde 91-58 ve 65-58’lik skorlarla yenerken, Zonguldak’ta ise Çelikelliler’i 75-56 devirmeyi başarmıştı.
Yalova Universite Erkek Basketbol Mac Rovans (3)Ankara’da oynanacak kritik mücadelede temsilcimiz 1. Lig tecrübesi bulunan Mert Can Yılmam’ın yanı sıra kadroya katıldıktan sonra önemli işlere imza atan Kerem Akgün, Melih Çetinkaya, Yiğit Haşar gibi isimlere güveniyor.
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi(EBBL) C Grubunun 6. Haftasında Tusaşspor-Yalova Üniversitesi maçının yanı sıra İTÜ-ÜNSPED ve Çelikelliler-Eskişehir Gelişim Spor Kulübü maçları oynanacak.

Samet’in Acımasız Golleri, Fileleri Deldi Geçti Samet’in Acımasız Golleri, Fileleri Deldi Geçti

Yalova Universite Erkek Basketbol Mac Rovans (1)

Editör: Arda Yavuz