Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Kümede 11. Haftanın ardından küme düşen takım kesinleşirken, 1877 Üvezpınarspor şampiyonluğunu ilan etmesi için 1 hafta kaldı. 8. Haftada oynayacağı Soğucakspor karşılaşmasına çıkmayan Armutlu Esnafspor 11. Haftada da 1877 Üvezpınarspor’a karşı sahadaki yerini almayınca küme düştü. Termal ekibi ise üst üste 11. Galibiyetini alarak puanını 33’e yükseltirken, gelecek hafta Coşkunspor’u yenmesi halinde şampiyonluğunu ilan edip Süper Amatör Kümeye yükselen ilk takım olacak.
Yeşil Beyazlı ekibi 24’er puanla Soğucakspor ve Kadıköyspor takip ederken kalan 3 haftada oynanacak maçların ardından bu iki takımdan bir tanesi de Üvezpınar’ın ardından adını Süper Amatör Kümeye yazdıracak.
11. hafta maçları kapsamında Amatör Saha-1’de Coşkunspor ile Termal Belediyespor 1-1 berabere kaldı. Yine aynı sahada Doğanspor’u ağırlayan Kadıköyspor mücadeleden 4-0’lık net galibiyetle ayrılan taraf oldu.
Soğucakspor ile Kaytazdere Belediyespor arasında Amatör Saha-1’de oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazanmayı başardı. lider 1877 Üvezpınarspor ise rakibi Armutlu Esnafspor’un maça çıkmamasıyla bu haftayı hükmen 3-0 kazanarak noktaladı.

Seriye Mükemmel Başladık! Seriye Mükemmel Başladık!

uvezpinar-yalova-futbol-lig-mac-1

Editör: Arda Yavuz