yalova-vali-il-milli-egitim-mudur-okul-safran-ilk-ortaokul-guzel-sanatlar-lise-ziyaret (2)2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın 2. Dönemi, 5 Şubat Pazartesi itibariyle başladı ve ilk ders zili çaldı. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil Akmeşe, 2. Dönemin il gününde okulları ziyaret ederek öğrencilere büyük bir sürpriz yaptı.
İlk olarak Safran İlk Ve Ortaokulu’na giden Vali Dr. Kaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, öğretmen ve öğrencilerin derslerine konuk oldu. Adından Yalova Güzel Sanatlar Lisesine geçen Vali Dr. Kaya ve Müdür Akmeşe, atölyelerde öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden güzel etkinliklere katılırken, Ayrıca 12. sınıf öğrencileriyle sınava hazırlık süreçleri ve gelecek planları hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. 

Müdür Akmeşe TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nı Açtı Müdür Akmeşe TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nı Açtı

yalova-vali-il-milli-egitim-mudur-okul-safran-ilk-ortaokul-guzel-sanatlar-lise-ziyaret (6)yalova-vali-il-milli-egitim-mudur-okul-safran-ilk-ortaokul-guzel-sanatlar-lise-ziyaret (5)yalova-vali-il-milli-egitim-mudur-okul-safran-ilk-ortaokul-guzel-sanatlar-lise-ziyaret (4)yalova-vali-il-milli-egitim-mudur-okul-safran-ilk-ortaokul-guzel-sanatlar-lise-ziyaret (3)yalova-vali-il-milli-egitim-mudur-okul-safran-ilk-ortaokul-guzel-sanatlar-lise-ziyaret (1)

Editör: Arda Yavuz