2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’nde sezon geçen hafta oynanan maçlarla tamamlandı. Yalova’nın iki başarılı ismi Fırat Güneş formasını giydiği Çorlu Spor 1947 ile Ferit Özinan ise teknik ekibinde görev aldığı Tire 2021 Futbol Kulübü’nde şampiyonluk yaşayarak takımlarının TFF 3. Ligine yükselmesinde etkili rol oynadı.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun organize ettiği ve büyük ilgi gören Bölgesel Amatör Ligi’nde bu sezon sona erdi. 12 grupta yaşanan kıyasıya mücadele sonrasında 3. Ligine çıkan takımlarda belli oldu.
Yalova Bolgesel Amaator Kume Futbol Sampiyonluk Sevinc Sporcu Sezon Bitti (2)Geçtiğimiz sezonda Yeşilovaspor’a Süper Amatör Ligindeki ilk şampiyonluğunu yaşatıp Bölgesel Amatör Lige yükselmesinde büyük pay sahibi olan Ferit Özinan bu sezon Bölgesel Amatör Lig 4. Grup takımlarından Tire 2021 Futbol Kulübü’nün teknik ekibinde ter döktü. Başarılı kaleci antrenörü görev yaptığı 28 maçta maçta 20 galibiyet,3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 63 puan topladı ve mutlu sona ulaştı. Yalovalı teknik adam Ferit Özinan da İzmir ekibiyle şampiyonluk yaşamış oldu.
Sezona Gebzespor’da başlayan ancak aynı grupta yer alan Çorlu Spor 1974’ye transfer olan Fırat Güneş’te bu sezon önemli bir işe imza attı. Yalovalı oyuncu takımının yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 2. Grup şampiyonluk sevinci yaşadı. Tekirdağ ekibinin bu sezon 25 maçta formasını giyen Fırat 3 gollükte katkı verdi.

Orhan ve Mustafa Serkan’ın Son Durağı Yeşil Yalova FK Orhan ve Mustafa Serkan’ın Son Durağı Yeşil Yalova FK

Yalova Bolgesel Amaator Kume Futbol Sampiyonluk Sevinc Sporcu Sezon Bitti (4)Yalova Bolgesel Amaator Kume Futbol Sampiyonluk Sevinc Sporcu Sezon Bitti (5)

Yalova Bolgesel Amaator Kume Futbol Sampiyonluk Sevinc Sporcu Sezon Bitti (1)

Editör: Arda Yavuz