Orhan ve Mustafa Serkan’ın Son Durağı Yeşil Yalova FK Orhan ve Mustafa Serkan’ın Son Durağı Yeşil Yalova FK

Yaşanan ayrılıklarla ilgili Galatasaray Çağdaş Faktoring cephesinden yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu boyunca sarı kırmızılı formamız ile mücadele eden ve sezon sonunda sözleşmeleri sona eren sporcularımız Büşra Akbaş, İnci Güçlü, Harika Eldaş, Yağmur Kübra Taşar ve Gizem Yavuz Yar'a göstermiş oldukları gayret ve emekler için teşekkür eder, kariyerlerinin devamında başarılar dileriz." denildi.
10 Mart 1988 yılında Yalova’da dünyaya gelen tecrübeli isim kariyerine henüz 16 yaşındayken 2004 yılında o dönem Süper Ligde mücadele eden İstanbul Üniversitesi takımı kadrosunda kendisine yer bularak başlamıştı. 2010 yılına kadar 4 sezon boyunca terlettiği İstanbul Üniversitesi formasının ardından Kayseri Şekerspor’a transfer oldu.
Ardından ilerleyen sezonlarda TED Ankara Kolejliler, Antakya Belediyespor, Orduspor, İstanbul Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi formaları ile liglerimizde mücadele ettikten sonra 2021/22 sezonunda sarı kırmızılı formamız ile sahada yer aldı. Geçtiğimiz sezonu Emlak Konut Spor Kulübü’nde geçiren başarılı milli oyuncu 28 lig maçında oynadı ve 5.6 sayı ortalaması ile mücadele etti. 
2023-2024 sezonunda ise Galatasaray’da 8 maç oynayan Gizem 2.25 sayı, 1.38 ribaunt ve 0.88 asist ortalamaları yakaladı.
Galatasaray Yalova Basketbol Gizem Yavuz(2)

Editör: Arda Yavuz