Taşköprüspor Lige Katılmıyor! Taşköprüspor Lige Katılmıyor!

Kırmızı Siyahlı ekibi 29 puanla Bursa temsilcisi Soğanlıspor, 27 puanı bulunan Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor Kulübü ve 17 puanlı Yalovaspor takip ediyor. Grubun son sırasında ise 7 puanı bulunan Karşıyaka Koleji Spor yer alıyor.
Geride kalan haftada Amatör Saha-2’de Bursa ekibi Ufukspor’u ağırlayan Yalovaspor rakibini Şeymanur Özmen, Ecrin Çavuşoğlu(2), Zeynep Azra Aygün(2) ve Melek Zülal Acar’ın golleriyle 6-1 devirdi. Bursa ekibinin tek golüne Ruken Solmaz imzasını attı.
Derbide lider Eskişehir Büyükşehir Belediyespor evinde Eskişehir Öncü Spor ve Gençlik Kulübü’nü ağırlarken maçı Zehra Okur(4), Yağmur Özbay(5), Sıla Uyar ve Kader Poat’ın golleriyle 11-0 gibi farklı skorla devirdi.
Saha ve seyircisi karşısında Karamürsel Belediyespor’u konuk eden Soğanlıspor maçı 4-0 kazandı. Bursa ekibinin gollerini Betül Çetinkaya, Semanur Öztosun, Rabia Çelik ve Hilal Korkmaz kaydetti. Kocaeli derbisinde son sıradaki Karşıyaka Koleji’ne konuk olan Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor Kulübü maçı Şahan Deren Azgın(3), Sıla Ay ve Sümeyra Şirin’in golleriyle 5-0 kazanıp 3 puana uzandı.
Yalovaspor Kadin Futbol Takim Dorduncu Garanti (2)

Editör: Arda Yavuz