Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Yalova Milletvekili Yaşar Okuyan, tedavi altında Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. 74 yaşında yaşama gözlerini yuman eski Bakan Okuyan için 27 Aralık Çarşamba günü Türkiye Büyük Millet Meclisi Bahçesi’nde devlet töreni gerçekleştirildi. Yapılan tören sonrası Okuyan’ın naaşı Yalova’ya getirildi.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Okuyan İçin Tören Düzenlendi Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Okuyan İçin Tören Düzenlendi

Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybeden Okuyan için Yalova Merkez Camisi avlusunda toplanıldı. Okuyan ailesi teker teker baş sağlığı dileklerini kabul etti. Öğle Namazına müteakip olarak gerçekleştirilen Cenaze Namazına, Okuyan’ın özel doktorluğunu yapan Prof. Dr. Mehmet Haberal da katılırken, eski bakanlar, önde gelen siyasetçiler, Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen belediye başkanları, Yalova protokolünden önemli isimler ve eski çalışma arkadaşları katıldı. Merkez Camii İmamının kıldırdığı cenaze namazının ardından Okuyan, Yalova Şehir Mezarlığı’ndaki Aile Kabristanlığına defnedildi.

Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu Yurtta ve Yalova’da Hava Durumu

Yalova Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diliyoruz. 

Yaşar Okuyan Son Yolculuğuna Uğurlandı Foto Galeri: Yaşar Okuyan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kameraman/Haber-Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz