BAL’ın İkincileri Riva’da Bir Araya Geldi BAL’ın İkincileri Riva’da Bir Araya Geldi

Nilüfer Belediyespor’un ardından ikinci sırada yer alan Yeşil Beyazlı temsilcimiz 10. Hafta kapsamında Arifiye Kalaycıspor’u konuk edecek. 20 Aralık Çarşamba günü Amatör Saha-1’de oynanacak müsabaka saatler 14:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Mücadeleyi İzmir bölgesinin deneyimli kadın hakemlerinden Melis Özçiğdem yönetecek. Özçiğdem’in yardımcılıklarını aynı bölgeden Enes Akgün ve Yeşim Sur üstlenecek.
İki takım tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Hedefini şampiyonluk ve 3. Lig olarak belirleyen Yeşilovaspor teknik patron Mehmet Seçkin yönetiminde son antrenmanını gerçekleştirerek maç saatini beklemeye başladı. Kritik 90 dakika öncesinde Yalova ekibinde sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor.
9. haftada temsilcimiz Yeni Çanspor’a konuk olmuş ve rakibini Hakan Öztürk(2) ve Enes Akdeniz’in golleriyle 3-0 devirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor deplasmanına çıkan Arifiye Kalaycıspor ise evine Özgür Çelik ve Suat Mutlu’nun golleriyle 2-0’lık galibiyetle döndü.
yalova-yesilova-bolgesel-amator-lig-futbol-mac (3)yalova-yesilova-bolgesel-amator-lig-futbol-mac (1)yalova-yesilova-bolgesel-amator-lig-futbol-mac (2)

Editör: Arda Yavuz