2024 KPSS Başvuruları Başladı! İşte Başvuru Takvimi 2024 KPSS Başvuruları Başladı! İşte Başvuru Takvimi

79 üniversiteden 207 yazarın 102 çalışmasıyla başvurduğu kongrede 3 gün boyunca her biri birbirinden değerli bilim insanları sunumlarını gerçekleştirdiler. 3. Günün sonunda gerçekleştirilen kapanış oturumunda kongrenin genel değerlendirmesi yapıldı.

10.Örgütsel Davranış Kongresi Dönem Başkanı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu değerli bilim insanlarının bir araya gelerek sunumlar yaptığı son derece verimli bir kongre sürecinin başarıyla tamamlandığını ifade etti. Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu kongreye katılan tüm bilim insanlarına, aylarca devam eden hazırlık sürecini yürüten Yürütme Kurulu üyelerine, süreçte görev alan öğrencilere ve kongreye destek veren tüm kişi kurum ve kuruluşlarına teşekkür etti. 

 Farklı konu başlıklarının ele alındığı oturumlar, katılımcılara önemli bilimsel perspektifler sunarken, aynı zamanda katılımcılar arasında bilgi paylaşımı ve etkileşim fırsatları yarattı. Yapılan konuşmaların ardından Kongre Danışma Kurulu ve Yürütme Kurulu üyeleri ile süreçte görev alan öğrencilere çeşitli hediyeler ve teşekkür belgeleri takdim edildi. Örgütsel Davranış Kongresi kapanış oturumu toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

yalova-universite-kongre-orgutsel-davrainis-akademi-sunum (8)yalova-universite-kongre-orgutsel-davrainis-akademi-sunum (7)yalova-universite-kongre-orgutsel-davrainis-akademi-sunum (6)yalova-universite-kongre-orgutsel-davrainis-akademi-sunum (5)yalova-universite-kongre-orgutsel-davrainis-akademi-sunum (3)yalova-universite-kongre-orgutsel-davrainis-akademi-sunum (2)yalova-universite-kongre-orgutsel-davrainis-akademi-sunum (1)

Editör: Arda Yavuz