Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor Üniversite, Çelikelliler’i Konuk Ediyor

yalova-amator-kume-iki-hafta-erteleme (1)Gelecek hafta ilimizin önemli bir turnuvaya ev sahipliği yapacağı ve Yalovalı hakemlerin yoğun tempoda ter dökecek olmasından dolayı erteleme kararının alındığı öğrenildi.

Yalova’nın ev sahipliği yapacağı Gençler(Erkek-Kız) Türkiye Yarı Finallerini baz alan Futbol Tertip Komitesi geçtiğimiz gün yaptığı toplantın ardından erteleme kararını kulüplere bildirdi. 9-10 ve 11 Şubat 2024 tarihleri arasında Amatör Saha-1 ve Amatör Saha-2’de oynanacak karşılaşmalarda 12 takım mücadele edecek. Yalovalı hakemlerin yoğun tempoda ter yalova-amator-kume-iki-hafta-erteleme (3)dökeceği organizasyonda ise ilimizi Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi temsil edecek.

2023-2024 sezonunda 16 takımın mücadele edeceği 2. Amatör Küme A ve B Gruplarında müsabakalar ise 17-18 Şubat tarihleri arasında oynanacak müsabakalarla başlayacak. A Grubunda Yalova Çotanaklarspor, Samanlıspor, Yalova Kartalspor, Kirazlı Köyüspor, Çınarcık Fırtınaspor, Armutlu Belediyespor, Yalova Çağlarspor, Gençlerbirliği, B Grubunda ise 1973 Tokmakspor, Çiftlikköy Kültürspor, Fıstıklı Gençlikspor, Kocaderespor, Ortaburunspor, Paşakent 77 Şahinspor, Yalova İdmanocağı ve Yalova Üniversitespor bulunuyor.

2. Amatör Küme A ve B Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar direkt olarak 1. Amatör Kümeye yükselecek. 3 ve 4. Sırayı alacak takımlar ise yükselme grubuna katılma hakkını elde edecek. 4 takım arasında yapılacak eleme maçlarının ardından 1 takım daha üst lige yükselecek.

Editör: Arda Yavuz