Yalova Üniversitesi Sporcuları Hazır: Bekle Bizi Play-Off Yalova Üniversitesi Sporcuları Hazır: Bekle Bizi Play-Off

yalova-hentbol-ikinci-lig-yasin-kirmizi (1)Türkiye Hentbol 2. Lig H Grubu’nda mücadele eden Karadeniz temsilcisi oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken 11 puanla ikinci sırada tamamladı. Play-Off’a yükselen Kastamonu ekibi gözünü 1. Lige dikti. Sherin İneboluspor’un başarısındaki en büyük pay sahibi olan Yasin Kırmızı ilk maçında Karabük Yıldız takımının ağlarını 7 kez havalandırırken, grup sürecindeki son maçta ise Elcab Kablo Zonguldak takımına ise 11 gol attı.

yalova-hentbol-ikinci-lig-yasin-kirmizi (3)Hüseyin Kutrup ve Uğur Akalp’in Türk hentboluna kazandırdığı yetenekli sporcu golleriyle bu sezon  Hentbol 2. Ligi H Grubunda adından sıkça söz ettirdi. Attığı goller ve takımına kazandırdığı galibiyetlerle Yasin Kırmızı Süper Lig ve 1. Lig takımlarının transfer listesine girmeyi başardı.

Yalova’yı elinden geldiğince en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladığını söyleyen Yalovalı hentbolcu, gollerine devam edeceğine de vurgu yaptı. 

Sherin İneboluspor antrenörü Sinan Öz,” Bu sezon genç ve dinamik bir takım oluşturduk. İlk hedefimiz Play-Off katılmaktı. Bu hedefimizi başardık. Artık Play-Off’dan çıkarak takımız 1. Lige çıkartmak. Bu sezon Yasin takıma adaptasyonu çabuk sağladı ve takımıza çok katkı verdi. Takımın gol yükünü üstlendi. Karakter olarak da iyi bir sporcu başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Editör: Arda Yavuz