Hakem Akademisi, 81 İlde Online Eğitim Fırsatı Sunuyor Hakem Akademisi, 81 İlde Online Eğitim Fırsatı Sunuyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi(TB2L) A Grubunda mücadele eden Acarspor’da ayrılık furyası esiyor. Geçen sezon ligin tozunu attıran ve Play-Off mücadelesi veren Sarı Lacivertliler bu sezon maddi sorunlarla başlamıştı. Kulübün geleceği ise önümüzdeki günlerde yöneticilerin vereceği karar doğrultusunda belli olacak.

2023-2024 sezonunda oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan TB2L’deki temsilcimizde 5. Hafta öncesinde ayrılık furyası yaşanıyor. İlkler Şehri Uşak ve İstanbul Ankaspor’u deviren potadaki temsilcimiz Ege Üniversitesi Daçka ve Pizza Bulls Co Basket’e mağlup olmuştu. Sezon başında kadroda bulunan oyunculardan Tolga Deliktaş D Grubu takımlarından Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne transfer oldu.

Bu ismin yanı sıra Mehmet Ali Aşkar aynı grupta yer alan İlkler Şehir Uşak’ın yolunu tutarken, Hüseyin Anıl Kubalic ise D Grubunda mücadele eden Beylikdüzü Basketbol’un yolunu tuttu. Uzun rotasyonundaki genç isim Emircan Soy’un ise 3 takımla görüşme halinde olduğu öğrenilirken, oyuncunun transferinin Cuma gününe kadar gerçekleşmesi bekleniyor.

Baran Erişik, Ömer Perperik, Yavuz Selim Osmanlı, Mert Biberoğlu ve Muhammet Emin Kahraman’ın da durumları önümüzdeki günlerde belli olacak. Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde liderlik koltuğunda oturan Semt77 Yalovaspor’un kadrosunda Ege Özçelik ve Eren Özen çifte lisansla Sarı Lacivertli ekibin kadrosunda bulunuyordu.

yalova-acar-tb2l-ayrilik-sezon-erkek-basketbol (3)yalova-acar-tb2l-ayrilik-sezon-erkek-basketbol (2)

Editör: Arda Yavuz