Vekil Becan, Belediye Başkanlarını Kutladı Vekil Becan, Belediye Başkanlarını Kutladı

Tüm İslam alemi tarafından kutsal kabul edilen üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayının sona ermesinin ardından ülkemizin dört bir yanında 10-12 Nisan tarihleri arasında Ramazan Bayramı kutlandı. Kutlanan bayram için bayramlaşma törenleri gerçekleştirilirken, siyasal partilerde kendi içlerinde bu geleneğe katılmaya devam etti. 
Ramazan Bayramı’nın 1. Günü olan 10 Nisan Çarşamba günü AK Parti Yalova İl Başkanlığı’nda hareketlilik yaşandı. Birbirlerinin bayramlarını kutlayan partililer daha sonra telekonferans yöntemi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayramlaştılar. Görüşmeye AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek Battal, AK parti Yalova İl Gençlik Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve İlçe Başkanları katıldı. 
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel
Yalova Ak Parti Il Baskan Vekil Kadin Genclik Kol Ilce Cumhrbaskanıi Ramazan Bayramlasma Telekonferans (2)Yalova Ak Parti Il Baskan Vekil Kadin Genclik Kol Ilce Cumhrbaskanıi Ramazan Bayramlasma Telekonferans (3)

Editör: Arda Yavuz