Yalovaspor Dördüncülüğü Garanti Altına Aldı Yalovaspor Dördüncülüğü Garanti Altına Aldı

10 gün önce ikinci kez baba olma sevincini yaşayan Meler’in saldırı sonrasında gözü morarırken güvenlik güçlerinin kontrolünde saha içerisinden çıkarılarak Acıbadem Ankara Hastanesi’nde tedavi altına alınırken durumunun iyiye gittiği başhekim Prof. Dr. Mehmet Yörübulut tarafından açıklandı. 
Türk futbolunda yaşanan bu kara leke sonrasında Yalova’dan da yapılan saldırıya tepki yağdı.
“Alınacak her türlü radikal kararda kurullarımızın sonuna kadar yanında olacağız”
Yalova İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Ergin Şahinoğlu,” FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler ve ekibine yapılan hain ve insanlık dışı saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Kendisine, ailesine ve tüm camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gün birlik olma günü bir olacağız birlik olacağız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulumuzun, bu insanlıktan nasibini almamış saldırı karşısında en radikal kararları alacağına ve gerekli yaptırımları uygulayacağına yürekten inanıyorum. Biz de alınacak her türlü radikal kararda kurullarımızın sonuna kadar yanında olacağız” dedi.
“Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyoruz”
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi,” FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınıyor, bu eylemi gerçekleştiren ilgili kişiye devletimizin gerekli makamları tarafından tüm Dünya’ya örnek olacak şekilde cezalandırılmasını bekliyoruz. Ayrıca Türk hakemliğinin bir ayağı olarak ülke genelinde gerek MHK gerek genel merkezimiz tarafından alınacak her türlü kararın arkasında duracağımızı kamuoyuna duyururuz” açıklamasında bulundu. 
yalova-hakem-halil-umut-meler-saldiri-tepki (7)yalova-hakem-halil-umut-meler-saldiri-tepki (5)yalova-hakem-halil-umut-meler-saldiri-tepki (6)yalova-hakem-halil-umut-meler-saldiri-tepki (2)yalova-hakem-halil-umut-meler-saldiri-tepki (3)yalova-hakem-halil-umut-meler-saldiri-tepki (1)

Editör: Arda Yavuz