İlimizi Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde başarıyla temsil eden Semt77 Yalovaspor voleybol takımı beşinci haftada oynayacakları Ortakçı İnegöl Orhaniye Voleybol maçı öncesinde moral depoladı. Yalova’nın en leziz fast-food restaurantı olan Attaa Pizza&Burger işletmecisi Görkem Gültekin, takımın 77. Antrenmanına çıkması nedeniyle teknik heyet ve oyuncularına moral yemeği verdi.

“File’nin sultanlarına başarılar diliyorum”

Yiğit’in Golleri Takımına Galibiyeti Getirdi Yiğit’in Golleri Takımına Galibiyeti Getirdi

Sporun her zaman destekçisi olduklarını belirten Attaa Pizza&Burger işletmecisi Görkem Gültekin, “Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde ilimizi temsil eden Semt77 Yalovaspor voleybol takımımızın çıktıkları 77. Antrenmanlarında yanlarında olmak ve hafta sonu oynayacakları maç öncesinde de destek olmak istedik. Yalovamızın takımına başarılar dilerim. İnşallah güzel galibiyetler alarak bizleri de gururlandıracaklar” diye konuştu.

“Atta Pizza&Burger ailesine teşekkür ediyoruz”

Verdikleri desteklerden ötürü Attaa Pizza&Burger ailesi teşekkür eden Semt77 Yalovaspor Voleybol Takımı yöneticisi Hasan Can Uslu, “Ortakçı İnegöl Orhaniye Voleybol müsabakası öncesi ve 77. antrenmanımızda Görkem Gültekin ve ekibi bizleri yalnız bırakmadı. Attaa Pizza&Burger ailesine bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

Editör: Arda Yavuz