Yaptığı çalışmalarla, sosyal ve kültürel etkinlikler ile Subaşı’nda farklı işlere imza atan, başarılı belediye başkanı olan Turan Canbay, yoğun kış dönemi öncesi kendi elleriyle sahada görev yapan belediye personeline mangal pişirdi. 
Belediye şantiyesinde yapılan mangalda, Başkan Turan Canbay mesai arkadaşlarıyla tek tek sohbet ederek, işçilere hitaben yaptığı konuşmasında, “Belediye olarak hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye ve beldemiz için proje üretmeye devam ediyoruz. Subaşı’na ve Subaşılılara yaptığımız bu hizmetlerde hepinizin emeği büyük. Birlikte çalışarak Subaşı’na hizmet etmeye çalışıyorsak bunda sizlerin ve ailelerinizin emeği çoktur. Hizmetlerin halkımıza ulaştırılmasında gösterdiğiniz özveriden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bizim işimiz ekip işidir, ekip ruhu çok önemlidir. Fedakarca çalışan   tüm mesai arkadaşlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Bugün burada sizlerle aynı sofrada buluşmaktan ve öğle yemeğimizi sizlerle paylaşmaktan dolayı büyük bir onur duymaktayım. Hepinizin emeğine sağlık, çıktığımız bu hizmet yolunda Cenabı Allah hepimize güç kuvvet versin. Afiyet olsun.” Dedi.
Yenilen yemeğin ardından belediye personeli, Başkan Canbay’a ince düşüncesi için teşekkür ederek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Eski başkan Metin Oral’dan Borçlarla İlgili Açıklama Geldi Eski başkan Metin Oral’dan Borçlarla İlgili Açıklama Geldi

yalova-subasi-belediye-baskan-mangal-isci-kis (2)

Editör: Arda Yavuz