Yeşilova Taraftarına Galibiyet İle Veda Etmek İstiyor Yeşilova Taraftarına Galibiyet İle Veda Etmek İstiyor

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana Yeşil Beyazlı ekibi başarıdan başarıya koşturan Başkan Oruç’ta ikinci yarı öncesi iddialı konuştu.

“Zafer İnananlarındır”

Değerli Yalova Yeşilova taraftarı ve kıymetli Yalovalı hemşerilerim, Yeşilovaspor olarak kaldığımız yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Dediğim gibi 6’da kapanır 16 da yeter ki biz kazanmaya devam edelim ve koyduğumuz hedef için daha çok çalışalım. Biz zoru severiz kolay şampiyonluk istemiyoruz. Zor ve zahmetli olan her şeyin mükafatı daha güzel olur her zaman.

Ben inanıyorum Şampiyon olacağız. Yalova Yeşilovaspor'u 3 lige çıkarıp o kupayı Yalova’ya getireceğiz.

Bu süreçte yanımızda olan ve elini değil gövdesini taşın altına sokan ve bu yükü bizimle birlikte yüklenen değerli büyüğüm, iş insanı Ali Demirhan’a çok teşekkür ediyorum.

Yeni transferler ve daha güçlü bir kadroyla Yalova Yeşilovaspor’u olması gereken yerde görmek isteyen herkese diyorum ki bizi takip etmeye devam edin. Yeni transferlerimiz yakında aramızda olacak. Daha güçlü kadroyla 2'ci yarıya başlayacağız. Zafer inanlarındır. Gayret bizden, takdir ve tevfik Allah'tan. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Editör: Arda Yavuz