HEM Kursiyerlerini Bilgilendirdiler HEM Kursiyerlerini Bilgilendirdiler

Memur-Sen Konfederasyonu’nun bileşenlerinden olan Büro Memur-Sen’in Başkanı Yusuf Yazgan Yalova’ya geldi. Başkan Yazgan ve yönetimi, Yalova Memur-Sen İl Temsilcisi Halil İbrahim Özer ve Yalova Büro Memur-Sen Şube Başkanı Durmuş Akçal ile bir birlikte kurum ziyaretleri yaptı. Başkan Yazgan ve beraberindeki Büro Memur-Sen Temsilcileri Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova  Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz, Ak Parti İl Başkanı Umut Güçlü, İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede, Gençlik Spor İl Müdürü Salih Kılıç, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Muharrem Bukan ve
Ticaret İl Müdürü Alparslan Tunalı ile bir bir görüşerek istişarelerde bulundular.  Çalışanların sıkıntılarını ve taleplerini dile getiren Yazgan, sendikal mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini dile getirdi.
yalova-turkiye-memur-sen-buro-konfederasyon-kurum-sendika-ziyaret (5)yalova-turkiye-memur-sen-buro-konfederasyon-kurum-sendika-ziyaret (4)yalova-turkiye-memur-sen-buro-konfederasyon-kurum-sendika-ziyaret (3)yalova-turkiye-memur-sen-buro-konfederasyon-kurum-sendika-ziyaret (1)

Editör: Arda Yavuz